Bieden op deze woning

Jan Wolkerslaan 15, Kloetinge

Omschrijving

Zo, dat is dan weer bijzonder fijn: een instapklare tussenwoning die staat te wachten op een nieuwe eigenaar met een neus voor kwaliteit en uitstraling.
We bieden u namelijk te koop aan deze prachtige eengezinswoning gelegen aan de Jan Wolkerslaan, in de mooie wijk Riethoek.
De woning is in 2010 nieuw opgeleverd en dus nog zo goed als nieuw. Het huis is voorzien van een praktisch woonprogramma. Op de begane grond aan de voorzijde is de keuken gesitueerd en aan de achterzijde een ruime woonkamer en een ingebouwde bergkast.
De woonkamer, keuken en inbouwkast zijn afgewerkt met een mooie hardstenen vloer die is voorzien van vloerverwarming. Vanaf de zithoek heeft u door de verdiepingshoge raampartijen en openslaande tuindeuren een mooi zicht over de achtertuin en een fijne daglichtinval.
De keuken beschikt over een royaal, natuursteen werkblad en is uitgevoerd met inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat met afzuiging, combi-oven, stoomoven, koelkast en vriezer.
Op de verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig. De afmetingen zijn als volgt (circa):
Slaapkamer 1: 5.40 x 3.10 (achterzijde, ouderslaapkamer voorzien van ingebouwde kastenwand)
Slaapkamer 2: 3.40 x 2.75 (voorzijde)
Slaapkamer 3: 2.60 x 2.30 (voorzijde)
Naast deze slaapkamers zijn op de verdieping nog aanwezig een apart toilet op de overloop en de badkamer. Deze badkamer meet circa 2.80 x 2.05 en beschikt over een aparte douche, ligbad en wastafel. De badkamer is heel netjes plafond hoog betegeld in een mooie kleurstelling (antraciet op de vloer, wit aan de wanden).
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping is voorzien van twee ruimtes waaronder de vierde slaapkamer, de witgoedkamer en een overloop. De aanwezigheid van twee dakramen in het achterdakvlak zijn een prettige bijkomstigheid omdat deze veel daglichtinval genereren. De slaapkamer heeft de volgende circa afmetingen: 5.62 x 2.90. De witgoedkamer meet circa 2.50 x 2.60 en hierin zijn de witgoedaansluitingen, cv ketel en ventilatiesysteem.
In de tuin is de ruimte optimaal benut om met weinig onderhoud toch lekker te genieten. Met fraaie bestrating en verschillende borders is de tuin smaakvol en deze maken het geheel áf. De tuinligging is op het noordwesten. De vrije achterom en tuinberging (ca. 3 x 2 meter) maken het geheel compleet.
Algemene info:
– Nette afwerking, luxe materialen.
– De gehele woning is van begane grond tot en met de zolderverdieping voorzien van vloerverwarming.
– Verwarmingsbron / warmwatervoorziening betreft een Nefit HR Combiketel
– Een lage energienota wordt verzorgd door de isolatie van muren, daken en vloeren. Alle kozijnen zijn voorzien van isolatieglas. Verder zorgt het warmte terugwin systeem (WTW) ervoor dat er door een inventief ventilatiesysteem geen energie verloren gaat
– Oplevering in onderling overleg, is voor verkoper op korte termijn mogelijk.
Vraagprijs
€ 265.000,- k.k.

Share